Grafik »

27/06/2012 – 10:54 am | 2,794 views

Assalamualaikum,

Satu lagi produk grafik para peminatnya telah dikeluarkan hari ini iaitu ‘Video WP Theme‘. Mampu meningkatkan tahap teknik pemasaran video anda!Video theme ini amat sesuai untuk teknik video marketing anda, meningkatkan prestasi teknik pemasaran video …

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Read the full story »
Pengumuman

Pengumuman penting berkaitan Abooain.com dan sebarang perkaran berkaitan dunia IM

Percuma

Produk, ebook, report dan pelbagai tools diberikan secara percuma untuk kegunaan anda

PLR

Jana wang online melalui produk Private Label Right (PLR) & Ketahui rahsia kehebatan produk-produk Resell Right ini!

Buku

Buku-buku berkaitan dunia perniagaan Internet hasil tulisan Abooain atau IMER’s di Malaysia atau antarabangsa

Review

Review tentang produk-produk terkini dari IMer di Malaysia atau luar negara

Home » eBook, Review

30 Teknik Menjana Wang Online!

Submitted by on 23/08/2010 – 6:39 pm6 Comments | 724 views

Assalamualaikum,

Satu lagi produk berkualiti pada pendapat saya untuk bulan Ramadhan ini yang dikeluarkan oleh seorang lagi IM iaitu saudara Asyraf Aziz, Panduan Jana Wang Online. Panduan ini mengandungi 30 teknik atau cara untuk mendapatkan wang melalui online. Memang banyak idea yang terkandung di dalam e-boook ini dan saya yakin mungkin terdapat mana-mana teknik yang bersesuaian dengan anda. Saya pernah membaca beberapa e-book yang mengemukakan beberapa idea tetapi tidak sebanyak idea yang terkandung di dalam e-book Panduan Jana Wang Online ini.

Peluang untuk menjana wang di Internet memang banyak dan terbuka luas di hadapan anda, mungkin ada yang sesuai dengan anda? Anda mungkin mempunyai bakat atau kemahiran tetapi tidak tahu untuk menggunakannya atau anda mempunyai bakat yang tersembunyi tetapi tidak mengetahuinya atau anda mempunyai kerja tetap tetapi ingin menjana wang sampingan kerana gaji bulanan anda tidak mencukupi!

Nah, ini peluang anda untuk mengetahui teknik yang mana sesuai untuk anda.

Saudara Asyraf Azizi menggunakan pendekatan ‘straight to the point’ untuk menjelaskan semua 30 teknik tersebut tanpa meleret panjang atau dengan bahasa yang berbunga-bunga… :P

Paling menarik harga yang ditawarkan juga memang teramat murah kerana saya pernah mendapatkan satu e-book yang mengandungi 15 teknik sahaja dengan harga lebih dari RM25!

Panduan Jana Wang Online walaupun berharga RM10 tetapi NILAINYA MELEBIH RM100!

Saya berpuas hati dengan e-book Panduan JWO ini dan ia teramat sesuai untuk newbie atau sesiapa sahaja yang minat dengan jana wang online!

Dapatkanm maklumat terperinci di sini :

>> http://www.abooain.com/janawangonline

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tags: , , ,

Facebook comments:

6 Comments »

  • salam

    kpd sesapa yg masih lagi tercari2 macam mana cara terbaik untuk jana wang secara online..ini lah jawapannya..miliki segera kerana saya yakin banyak info yang bagus ..

    bisnesku.com

  • Mantra says:

    Review sebegini dapat membantu orang ramai yang
    masih belum memiliki ebook ini. Terima kasih
    atas perkongsian menarik ni.

  • Shahrul says:

    Panduan ringkas dan padat bg sesiapa yg belum ada idea.
    .-= Shahrul´s last blog ..As Aziz Affiliate Central =-.

  • admin says:

    Yup, saya setuju dengan Muhamad Nornizam dan Shahrul kerana panduan ni memang mampu mencetuskan idea kepada sesiapa yang berminat dengan dunia ebiz. Saya sendiri mungkin akan menggunakan panduan ini untuk modul-modul dalam seminar atau e-kursus nanti.

    @ Mantra, terima kasih bro semoga review ini akan membantu sesiapa saja sebelum membeli

  • Cari duit says:

    salam Tuan,
    saya ada blog niche buat duit ni tapi masih baru dan tidak tahu ape yang nak ditulis kat dalam tu..mcm mana kalau saya promote produk ni? ok tak?
    .-= Cari duit´s last blog ..Buat Duit Dengan Menulis =-.

  • admin says:

    Wa’alaikumussalam,

    Ya, pada pendapat saya produk ini merupakan salah satu produk yang mampu mencetuskan idea untuk sesiapa yang berminat membina perniagaan online.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

CommentLuv badge