Grafik »

27/06/2012 – 10:54 am | 3,598 views

Assalamualaikum,

Satu lagi produk grafik para peminatnya telah dikeluarkan hari ini iaitu ‘Video WP Theme‘. Mampu meningkatkan tahap teknik pemasaran video anda!Video theme ini amat sesuai untuk teknik video marketing anda, meningkatkan prestasi teknik pemasaran video …

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Read the full story »
Pengumuman

Pengumuman penting berkaitan Abooain.com dan sebarang perkaran berkaitan dunia IM

Percuma

Produk, ebook, report dan pelbagai tools diberikan secara percuma untuk kegunaan anda

PLR

Jana wang online melalui produk Private Label Right (PLR) & Ketahui rahsia kehebatan produk-produk Resell Right ini!

Buku

Buku-buku berkaitan dunia perniagaan Internet hasil tulisan Abooain atau IMER’s di Malaysia atau antarabangsa

Review

Review tentang produk-produk terkini dari IMer di Malaysia atau luar negara

Home » eBook

Panduan Membina Kedai Online!

Submitted by on 17/01/2011 – 4:57 pm7 Comments | 1,563 views

Assalamualaikum,


Hari ini satu lagi panduan yang memang berkualiti dari rakan saya, saudara Amirul Mukminin. Panduan yang diberi nama Panduan Blogshop ini mendedahkan kepada orang ramai bagaimana membina kedai online secara percuma. Saya telah meneliti panduan Blogshop yang terdiri dari 5 Modul utama. Amirul telah menerangkan secara terperinci bagaimana membina kedai online dalam modul-modul beliau itu. Anda akan didedahkan tentang bagaimana membina kedai online atau shopping cart di beberapa platfom, antaranya:

  • Blogspot
  • Worspress
  • Facebook

Kedai online akhir-akhir ini semakin mendapat tempat di kalangan para peniaga terutama peniaga offline. Kebanyakkan mereka telah mengetahui betapa penting pemasaran melalui internet dan satu kerugian besar jika mereka meninggalkannya! Dua hari yang lalu, saya baru saja memasang kedai online yang dibeli oleh rakan baik saya iaitu salah seorang usahawan pakaian di Kota Bharu. Rakan saya tersebut nampaknya tidak mahu melepaskan peluang melebarkan sayap perniagaannya ke seluruh Malaysia melalui medium Internet dan beliau saya lihat begitu bersungguh-sungguh mempelajari bagaimana menguruskan kedai online. Beliau sanggup mengeluarkan kos yang tinggi bagi mendapatkan sistem kedai online yang memang bermutu dan profesional. Namun bagaimana jika anda tidak memiliki modal? Jangan bimbang, Panduan Blogshop akan membantu anda!

Ramai ingin memiliki kedai online mereka sendiri tetapi tidak tahu bagaimana hendak membina kedai online mereka sendiri malah ada yang tidak tahu menahu tentang kedai online! Kebanyakan yang tahu pula berpendapat memiliki kedai online memerlukan kos yang tinggi dan risiko juga terlalu tinggi – takut tidak ada pelanggan kononnya!

Saudara Amirul akan menerangkan masalah ini dalam panduan Blogshop beliau secara langkah demi langkah. Panduan yang mudah untuk diikuti tanpa mengira taraf anda baru atau lama di sini:

Saya seperti biasa menyediakan BONUS EKSKLUSIF untuk para pembeli Panduan Blogshop ini. Di antara bonus yang saya sediakan ialah dua bonus berupa laporan iaitu:

– Rahsia Kedai Online
– Rahsia Membina List
– ada lagi!

Kedua-dua laporan ini adalah produk terkini yang saya khaskan untuk pembeli Panduan Blogshop melalui link saya. Kedua-duanya adalah laporan terkini (malah masih dalam proses – sedikit lagi). Paling menarik, saya menawarkan hak ‘Unrestricted PLR’ atau dengan kata lain tawaran hak milik 100% dan anda bebas melakukan apa saja terhadap kedua-dua report tersebut.

Tambahan bonus dari semasa ke semasa dari saya – bonus saya tidak statik tetapi anjal! Saya akan menambah bonus saya jika terdapat produk-produk yang mampu membantu anda! Saya masih lagi dalam proses membuat keputusan untuk memberikan beberapa produk peribadi khas untuk para pembeli Panduan Blogshop ini! Apa-apa pun ini adalah link tawaran bonus saya:

http://www.abooain.com/bonus-blogshop

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tags: , , , , , , , ,

Facebook comments:

7 Comments »

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

CommentLuv badge