Grafik »

27/06/2012 – 10:54 am | 3,590 views

Assalamualaikum,

Satu lagi produk grafik para peminatnya telah dikeluarkan hari ini iaitu ‘Video WP Theme‘. Mampu meningkatkan tahap teknik pemasaran video anda!Video theme ini amat sesuai untuk teknik video marketing anda, meningkatkan prestasi teknik pemasaran video …

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Read the full story »
Pengumuman

Pengumuman penting berkaitan Abooain.com dan sebarang perkaran berkaitan dunia IM

Percuma

Produk, ebook, report dan pelbagai tools diberikan secara percuma untuk kegunaan anda

PLR

Jana wang online melalui produk Private Label Right (PLR) & Ketahui rahsia kehebatan produk-produk Resell Right ini!

Buku

Buku-buku berkaitan dunia perniagaan Internet hasil tulisan Abooain atau IMER’s di Malaysia atau antarabangsa

Review

Review tentang produk-produk terkini dari IMer di Malaysia atau luar negara

Home » eBook

SISTEMRAHSIAv2

Submitted by on 23/07/2008 – 10:54 amNo Comment | 829 views

Assalamualaikum,

Saya banyak menerima email yang memberitahu bahawa mereka sangat berminat dengan Perniagaan Internet tetapi ‘zero’ tentang dunia eBiz ini. Sesetengah pula mengatakan bahawa mereka menghadapi sindrom ‘Information Overload’ / ‘Product Overload’ sehingga menyebabkan mereka buntu dan sekaligus membantutkan keinginan mereka untuk terjun ke dunia Bisnes Onine ini.

Sebenarnya terdapat banyak produk yang boleh membantu mereka sama ada PERCUMA atau BERBAYAR. Kalau percuma anda boleh dapatkan Koleksi ebook Perniagaan Internet di sini. Manakala yang berbayar pula ada banyak di pasaran sekarang ini.

http://www.pakejkitblogger.com/sistemrahsia

Tulisan saya kali ini hanya ingin mengesyorkan agar anda mendapatkan SISTEM RAHSIA v2 oleh saudara Amirul Faisyal yang banyak membantu saya di dalam memperkemaskan rangkaian Bisnes Online saya sendiri. Saya telah telah menyiarkan review tentang Sistem Rahsia v2 ini sebelum ini, jadi kali ini saya akan sentuh hanya sedikit sahaja.

cd300.jpg

http://www.pakejkitblogger.com/sistemrahsia

Sistem Rahsia v2 ini terbahagi kepada :

Sistem Rahsia v2 ini dibahagikan kepada 5 sistem utama iaitu :

1. SISTEM MODAL – Anda tentu telah mengenalpasti apakah model yang bersesuaian dengan anda setelah meniliti Sistem Model di atas. Jadi dalam Sistem Modal ini pula, saudara Amirul telah menceritakan 6 kaedah untuk mendapatkan modal bagi memulakan perniagaan internet anda. Menarik..!!! Antaranya anda boleh menjual “produk maya’ dan beliau menceritakan tentang bagaimana cara untuk memasarkannya dan dimana…..

2. SISTEM MODEL – Merupakan panduan untuk memilih model-model perniagaan Internet dan program-program yang boleh menjana wang di Internet. Saudara Amirul menjelaskan beberapa model yang boleh kita pilih bersesuaian dengan kehendak dan minat kita. Beliau juga menerangkan tentang beberapa program penjanaan pendapatan melalui internet. Di samping itu juga beliau telah menghuraikan satu persatu tentang model tersebut serta langkah-langkah praktikal yang boleh kita ikuti. Di dalam Sistem Model ini terdapat beberapa tempat yang amat saya sukai seperti bab Dropshipping dan perisian.

3. SISTEM PEMASARAN – Dalam Sistem Pemasaran ini Amirul telah menjelaskan cara-cara untuk meningkatkan trafik ke laman web anda. Beliau telah menjelaskan beberapa kaedah yang percuma dan juga yang berbayar, beliau memberikan beberapa tips untuk mengelak dari kita dituduh melakukan spamming (pernah saya di’ban’ selama 3 bulan dalam satu forum Mat Salleh kerana dituduh melakukan SPAM dalamn forum tersebut tapi sekarang dah lepas dah :), tips untuk mendapatkan rakan JV dan yang terpenting sekali beliau menceritakan RAHSIA bagaimana beliau mendapat RM4350 hanya dengan menghantar satu email. Tak percayakan??? Baca sendiri…!

4. SISTEM FOKUS – Merupakan Sistem yang paling saya suka, kerana berbentuk motivasi yang menceritakan tentang sikap kita yang mungkin tidak FOKUS dan masalah IO atau Information Overload atau limpahan maklumat yang sering melanda kebanyakkan Newbie termasuk saya sewaktu mula-mula berjinak dengan ebiz ini dulu. Kebanyakan Newbie TIDAK TAHU MANA HENDAK BERMULA!!! Anda boleh mendapatkan makluma lengkap mengenai perkara ini di dalam bab pertama Sistem Fokus ini. Beliau juga menceritakan perbezaan di antara Outlook dengan Mail2Web, beliau menceritakan kelebihan menggunakan Web Based Email Client (Mel2Web) berbanding Desktop Email Client (Outlook) ….. wah, ilmu baru bagi saya! Beliau memberikan TURBO NOTE yang dapat membantu anda di dalam proses meningkatkan jualan anda, bagaimana tu ….. ? Google Mail atau Gmail dapat membuatkan anda lebih Produktif! Kenapa? Bagaimana? Saya suka huraian beliau mengenai Gmail ini, kerana cara dan tips yang beliau huraikan tersebut telah lama membantu saya di dalam mengurus kemasukan email-email pelanggan saya. Beliau juga tidak lupa untuk menerangkan tentang produktiviti bersama Firefox dan beliau telah berkongsi dengan kita tentang beberapa extension Firefox yang dapat membantu dan melancarikan urusan ebiz kita.

5.SISTEM SEO – Dalam sistem terakhir ini saudara Amirul telah memberikan kita alatan percuma dan alatan SEO percuma yang terbaik dan berkesan seperti video, plugin RSS Feed untuk Firefox, tips bagi mendapatkan ‘backlink’percuma dan 600 link URL untuk proses pemasaran. Menarik…!

http://www.pakejkitblogger.com/sistemrahsia

Bonus yang bernilai hampir $200 juga mampu untuk membantu anda membina Perniagaan Online tetapi ianya TERHAD!

Bagi yang berminat dengan Sistem Rahsia ini maka HARGA ISTIMEWA khas untuk SUBSCRIBER saya dan sila check email anda sekarang kerana tawaran tersebut telah pun saya hantarkan pagi ini. Namun tawaran tersebut saya buka hanya untuk 10 orang sahaja – maaf ye! Siapa cepat dia dapat!

Semoga Panduan ini mampu membantu anda, berusaha sikit untuk berjaya jangan harapkan rezeki turun dari langit atau mengharapkan kejayaan tanpa usaha dan doa. Lagikan Mariam a.s, Allah s.w.t telah memerintahkannya agar menggoyangkan pokok Kurma sedangkan beliau pada waktu itu sarat mengandung dan sudah tentu kudrat wanita tidak mampu untuk menggerakkan pohon kurma tetapi apakah hikmat di sebalik perintah tersebut? Ya, usaha…… walaupun sedikit dan doa jangan sekali-kali dilupai ya!

Terima kasih semoga dapat membantu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Facebook comments:

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

CommentLuv badge