Grafik »

27/06/2012 – 10:54 am | 3,520 views

Assalamualaikum,

Satu lagi produk grafik para peminatnya telah dikeluarkan hari ini iaitu ‘Video WP Theme‘. Mampu meningkatkan tahap teknik pemasaran video anda!Video theme ini amat sesuai untuk teknik video marketing anda, meningkatkan prestasi teknik pemasaran video …

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Read the full story »
Pengumuman

Pengumuman penting berkaitan Abooain.com dan sebarang perkaran berkaitan dunia IM

Percuma

Produk, ebook, report dan pelbagai tools diberikan secara percuma untuk kegunaan anda

PLR

Jana wang online melalui produk Private Label Right (PLR) & Ketahui rahsia kehebatan produk-produk Resell Right ini!

Buku

Buku-buku berkaitan dunia perniagaan Internet hasil tulisan Abooain atau IMER’s di Malaysia atau antarabangsa

Review

Review tentang produk-produk terkini dari IMer di Malaysia atau luar negara

Home » Pakej

T4WTF Dilancarkan! DVD Bonus Dari Abooain!

Submitted by on 07/07/2009 – 10:28 am4 Comments | 724 views

Assalamualaikum / Hi,

bundle

Hari ini ‘The Four Weeks To Freedom’ telah dilancarkan secara rasminya oleh Zamri Nanyan. Saya percaya anda telah pun memiliki produk-produk percuma dari Zamri Nanyan sebelum inikan? Produk pertama iaitu audio perbualan sulit beliau dengan Mr C dan produk kedua berupa laporan hebat yang mendedahkan bagaimana beliau bermula dan kenapa bisnes internet menjadi sasaran beliau.

Manakala yang terakhir ialah Tele-Seminar yang baru saja ianjurkan oleh saudara Zamri pada hari Ahad, 5 Julai baru-baru ini. Saya tahu ramai yang frust kerana terlepas seminar Online tersebut kerana beberapa sebab antaranya line internet yang teruk!

Hari ini Zamri Nanyan telah melancarkan produk beliau ‘The Four Weeks To Freedom‘ edisi sebenar yang lebih ke arah e-kursus tersebut tepat jam 9.30 pagi.

Bagi yang telah mendapatkan produk-produk percuma beliau pasti akan berpuas-hati dengan produk hebat yang ini pula.  Inilah peluang untuk anda terus mendapat produk berkualiti keluaran terbaru Zamri Nanyan.

Di antara beberapa modul yang akan direka khas untuk anda ialah :

Modul #1 - Bagaimana untuk mencipta pendapatan pantas

Modul #2 – Bagaimana membina strategi untuk menguasai sesuatu niche market.

Modul #3 – Bagaimana membina aset

Modul #4 – Bagaimana mencari kekuatan dan membina sistem untuk bisnes anda

Di antara beberapa keistimewaan yang bakal anda perolehi jika menjadi pembeli pertama produk T4WTF ini :

  1. Pembelajaran Awal – Anda akan dapat mengikuti pembelajaran lebih awal dari orang lain kerana setiap minggu, anda akan diberikan satu coaching audio baru, yang anda boleh ikuti dan implimentasi segala ilmu yang diajar. Proses ini memakan masa selama 4 minggu, satu tempoh masa yang cukup untuk menghabiskan program ala-ala e-kursun ini sedikit demi sedikit.
  2. Seminar – PALING PENTING! Zamri akan menyediakan 100 tempat duduk percuma ke Seminar “Start Your Own Internet Business” beliau yang bernilai RM1,099 yang akan diadakan selepas tamat pelancaran “The Four Weeks To Freedom”. Harga seminar ini memang akan melambung naik selepas genap kuota yang telah ditetapkan.
  3. BONUS EKSKLUSIF – Anda berpeluang menjadi 30 orang pertama yang memiliki BONUS TERBESAR saya setakat ini yang bernilai $400 = RM1400. Siapa Cepat dia dapat – hanya pembelian melalui link affiliate saya sahaja ye!
  4. EBOOK PLR BM – Anda berpeluang menjadi 5 orang yang terawal memiliki ebook PLR pertama saya yang masih belum dilancarkan. Rebut peluang memilikinya sekarang kerana saya hanya buka tawaran untuk 5 orang pertama saja – hanya pembelian melalui link affiliate saya sahaja ye!

Buat pengetahuan anda, program ini akan bermula pada 14 Julai tetapi anda perlu dapatkannya sekarang kerana beberapa sebab.

Sebab pertama ialah untuk persediaan anda sendiri menghadapi apa yang bakal diajarkan supaya anda boleh praktikkan. Jadi, jangan tunggu lagi, lawati laman web di bawah dan terus buat pesanan dahulu sebelum kuota 100 pembeli ini tamat.

http://www.epustaka.com/t4wtf

TAWARAN BONUS DARI SAYA : Kali ini tawaran saya adalah berbeza dari sebelum ini kerana produk BONUS disediakan dalam bentuk DVD yang akan saya hantarkan ke rumah anda! Bonus bernilai $400 dan berkapasiti lebih dari 1Gb ini berhak anda miliki jika pembelian dilakukan melalui link affiliate saya. Tawaran dibuka untuk 35 orang sahaja!

dvd_bonus2Sila pastikan pembelian adalah melalui link affiliate saya dengan melihat ID saya. Sila klik imej di bawah ini untuk arahan selanjutnya.

specialoffer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Facebook comments:

4 Comments »

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

CommentLuv badge