Grafik »

27/06/2012 – 10:54 am | 3,593 views

Assalamualaikum,

Satu lagi produk grafik para peminatnya telah dikeluarkan hari ini iaitu ‘Video WP Theme‘. Mampu meningkatkan tahap teknik pemasaran video anda!Video theme ini amat sesuai untuk teknik video marketing anda, meningkatkan prestasi teknik pemasaran video …

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Read the full story »
Pengumuman

Pengumuman penting berkaitan Abooain.com dan sebarang perkaran berkaitan dunia IM

Percuma

Produk, ebook, report dan pelbagai tools diberikan secara percuma untuk kegunaan anda

PLR

Jana wang online melalui produk Private Label Right (PLR) & Ketahui rahsia kehebatan produk-produk Resell Right ini!

Buku

Buku-buku berkaitan dunia perniagaan Internet hasil tulisan Abooain atau IMER’s di Malaysia atau antarabangsa

Review

Review tentang produk-produk terkini dari IMer di Malaysia atau luar negara

Home » Seminar & Bengkel

Bengkel Surat Jualan

Submitted by on 13/10/2010 – 8:58 amOne Comment | 911 views

Assalamualaikum,

Hari ini saya ada terbaca mengenai kematian akibat bola, pergaduhan dan bermacam-macam lagi…apa nak jadi sekarang ini. Saya tidak mahu ulas bab bola kerana saya memang tidak minat langsung tentang bola dan tak reti nak ulas mengenai perlawanan bola sepak. Ulasan mengenai bola ni anda boleh rujuk website sokker.net milik rakan saya yang memang kaki bola.

Semalam saya ada berkongsi tip mengenai penulisan Surat Jualan dan kepentingannya. Anda sebenarnya boleh menjana wang online melalui perkhidmatan menulis surat jualan atau Copywriter. Jika anda memang mempunyai bakat di dalam bidang penulisan, anda boleh asah bakat anda tersebut agar mampu menguasai satu lagi kemahiran yang berkaitan dengan dunia penulisan iaitu menulis Surat Jualan. Ramai orang di Internet termasuk para IM sendiri mempunyai masalah untuk menulis surat jualan, ada di antara IM yang tidak mempunyai masa untuk menulis maka perkhidmatan menulis surat jualan adalah satu peluang yang baik untuk menjana wang.

Apa yang anda perlu lakukan hanyalah MENULIS.

Bidang penulisan surat jualan adalah salah satu servis online yang cukup lumayan.

Pemilik-pemilik web jualan sanggup membayar ratusan ringgit untuk mendapatkan perkhidmatan menulis ini dari anda.

Jika anda ingin mengasah bakat penulisan surat jualan atau yang ingin belajar teknik penulisan surat jualan satu bengkel surat jualan akan dibuka kepada 40 orang sahaja iaitu untuk mereka yang  benar-benar ingin belajar membuat duit dengan menulis surat jualan atau ingin belajar menulis sendiri surat jualan.

Bengkel ini hanya dibuka untuk 40 orang sahaja dan bagi 40 orang ini mereka berpeluang mempelajari teknik basic dan advanced bagaimana menjadi penulis surat jualan yang professional.  Hanya dengan menjadi penulis surat jualan, anda bukan sahaja mampu meningkatkan kadar jualan atau conversion rate di website anda sehingga 30%, tapi anda juga berpeluang belajar bagaimana menjadi penulis surat jualan yang berpendapatan lumayan.

Hanya mendapatkan 5 orang pelanggan sebulan, anda sudah memperolehi pendapatan RM1,500 dengan mudah. Ini bukan rekaan, mitos, skim cepat kaya atau program mengarut di internet. Ini adalah salah satu cabang perniagaan internet yang sebenar iaitu melalui perkhidmatan atau servis online.

Hanya berbekalkan Microsoft Word 2003/2007/2010, anda sudah layak menjadi penulis surat jualan yang menjadi rebutan ramai pelanggan.

Malah, anda boleh gunakannya untuk menggandakan jumlah jualan produk anda sendiri setiap hari.

Oleh itu, saya cadangkan anda dapatkan training ekslusif bersama Mawardee di laman web berikut (cepat sebelum terlambat):

=>> www.abooain.com/bengkelsuratjualan

Abooain.com seperti biasa menyediakan BONUS XTRA untuk membantu anda mempertingkatkan lagi skill penulisan surat jualan dengan beberapa bonus

=>> www.abooain.com/bonusbengkelsuratjualan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tags: , , ,

Facebook comments:

One Comment »

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

CommentLuv badge